søndag 10. juni 2012

ein smakebit på søndag 10. juni

Heihei! Som alltid er siste dag i veka søndag, og med den dagen kjem en smakebit på søndag, og for min del litt eksamensnerver, sjølv om eg ikkje veit kva eg har kome opp i. Veldig spent.

I dag kjem min smakebit i frå denne boka:


Magnus Kjellner, lykkelig gift og far til to, forsvinner sporløst i Fjällbacka. Tre måneder senere blir han finnet myrdet, fastfrossen i isen. 

En av vennene hans, Christian Thydell, har fått anonyme trusselbrev i over ett år. Christian står foran sitt store gjennombrudd som forfatter, og på lanseringsfesten for romanen havfruen får han en ny trussel. Han bryter sammen og viser brevene til Eriva, som har hjulpet ham med manuskriptet. 

Christian vil ikke gå til politiet, men Erica smugler med seg et brev og viser det til Patrik. Hun er urolig for hva som kan skje. 

Patrik aner at det finnes en sammenheng mellom brevene og drapet på Magnus, og at sporene fører bakover i tiden. 

Eg gler meg skikkelig til å lese vidare i boka, og eg har blitt STOR fan av Läckberg. Dette blir det gildt å følge med på vidare.

Min smakebit i dag:
Først skjønte han ikke hva som hendte. Det var som om noen plutselig hadde satt opp en usynlig vegg rett foran ham. Han ble hengende med føttene i luften. Så tippet han framover. Instinktivt tok han seg for med hendene for å bremse fallet, og idet håndflatene traff bakken, forplantet smerten seg gjennom armene og helt opp til skuldrene. Etter det kom det en annen form for smerte. En sviende og brennde som fikk ham til å snappe etter luft. Han kikket ned på hendene. Begge håndflatene var dekket av et tykt lag med glasskår.
havfruen av Camilla Läckberg, side 220


Slå opp boka du les nå og finn eit lite stykke du kan dele med lesarane av bloggen din. Ikkje røp for mykje, men det er jo lov å gjere det litt spennande. Det er Mari på bloggen flukten fra virkeligheten som har laga det, og for å vere med kan du legge igjen linken på hennar blogg. For å sjå dagens smakebitar må du trykke på biletet ovanfor
Dessutan er alle som er med i dag med i trekninga om miraklenes tid eller en vannmelon, en fisk og en bibel. Heng dykk på!


Ha ein fin søndag vidare alle saman!!


15 kommentarer:

 1. Tusen takk for smakebiten:-) har fremdeles ikke lest noe av läckberg enda, jeg får vel sette i gang for jeg er jo spent på om jeg liker disse bøkene. Denne ble jeg nysgjerrig på.

  Ha en fin Søndag:-)

  SvarSlett
 2. Takk for spennende smakebit:) Har enda ikke kastet meg over Läckberg ennå, men jeg har veldig lyst. Må bare få lest unna litt bøker:) Ønsker deg en koselig søndag og lykke til med eksamentrekningen:) Håper du kommer opp i det du ønsker aller mest:)

  SvarSlett
 3. Jeg har bare lest "Snøstorm og mandelduft" av Läckberg, og den var sånn passe, men jeg har inntrykk av at hun ikke er noe for meg. Har noen av bøkene hennes i hylla, jeg burde kanskje gi henne en skikkelig sjanse før jeg avskriver henne helt. Takk for smakebiten! Lykke til med eksamen, og ha en fortsatt fin søndag. :)

  SvarSlett
 4. En fin smakebit. Jeg er virkelig glad i Camilla Läckbergs bøker. Håper du koser deg skikkelig når du leser dem :-)
  Ha en riktig fin søndag

  SvarSlett
 5. Tusen takk for smakebiten :-) Jeg har lest alle Läckbergbøkene og liker dem godt. Denne husker jeg at jeg ble skremt av.

  God søndag! Og lykke til med eksamen!

  SvarSlett
 6. Den har jag läst och tyckte den var riktigt bra! Har annars tröttnat lite på Läckberg;-)

  SvarSlett
 7. En av de bättre Läckberg. Jag brukar tycka sidohistorierna är bättre än deckargåtan :)

  SvarSlett
 8. Jeg liker også Läckberg godt, har bare lest den første og den ga mersmak.

  SvarSlett
 9. Denne boken har jeg lest og jeg likte den godt, den var litt småskummel faktisk :-)

  SvarSlett
 10. Takk for fin smakebit - gleder meg til å lese mer Läckberg :)
  Ønsker deg en glad søndag!!!
  Klem fra Pia

  SvarSlett
 11. Au au au, stakkars fyr! Jeg har en av forfatterens bøker her, ulest enn så lenge.

  SvarSlett
 12. Takk for en spennende smakebit :) Har ikke lest noe av Läckberg enda, tror jeg må få gjort noe med det!

  SvarSlett
 13. Denne har jeg ikke lest, men den står høyt opp på ønskelisten

  SvarSlett
 14. Den här står näst i tur bland Läckbergs böcker för mig. Egentligen är hon inte någon favorit, men jag gillar att det är så mycket humor i böckerna.

  SvarSlett
 15. Jeg har kun lest "Snøstorm og mandelduft", men til gjengjeld var det en bra historie og denne virker å være like god - takk for fin smakebit :)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din! :) Velkommen tilbake seinare

søk i bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...