torsdag 12. april 2012

boktema hos Anette

Nå er det torsdag (og snart helg!!!!) og sjølvsagt boktema hos Anette. Det blir arrangert av Anette på Anettes bokboleI dag er temaet favorittomslag i gult. For å sjå på andre favorittomslag i gult eller meir om boktema hos Anette kan du gå her.

Dette er mine favorittomslag i fargen gult:

Bumerang av Tatiana de Rosnay
Eit sommarslig omslag som eg elsker. Det høyrer saman med boka og eg ser alltid for meg at det er Antoine som spring nedover brygga som liten gut der dei budde om sommaren. Heilt i frå første stund fenga dette omslaget meg.
reisen hjem av Lori Lansens
Ekstremt søtt med ei lita jente og ei gammal dame på omslaget. Og det høyrer til boka som er like søt, men meir trist enn coveret.
sommerdød av Mons Kallentoft
Dette vekker spenning hjå meg, heilt klart. Ei hand som stikk opp av sanden og med blodflekkar rundt tittelen, er ikkje dette det perfekte krimomslaget?

Vil seie at dette omslaget er gult, og trist. Jenta ser så einsam ut der ho sit og kikkar inn på byen. Heilt aleine. Likevel nydelig og passande til bokas innhald.

Kva er dine favorittomslag i gult?

Og så ein liten ting til, på måndag la eg ut omtale av tretten gode grunner (thirteen reasons why) på den engelske bokbloggen min, og eg var meir fornøgd med det enn med den norske omtalen. Viss du vil sjå innlegget så kan du gå her

12 kommentarer:

 1. Har ikke lest noen av dem, virer fine alle sammen:) Takk for bok tips:) Nå har jeg noe mer å sjekke ut:)

  SvarSlett
 2. Her var det mange fine cover. Jeg likte spesielt godt Sommerdøden (Den fikk jeg også lyst til å lese). Krystallslottet er i en gruppe for seg selv, en fantastisk bok! Og Reisen hjem og Bumerang er fine bøker med fine cover :-)

  SvarSlett
 3. Fine valg av bokomslag:)Har ikke lest noen av disse, men har bumerang liggende og er på vent på biblioteket på krystalslottet:)Ha en fin fin torsdag:)

  SvarSlett
 4. Kjempefine covere:-) har lest krystallslottet og har bumerang liggende på vent og reisen hjem er på ønskelisten min! Ha en fin ettermiddag:-)

  SvarSlett
 5. Veldig fine bøker, Jeg elsker spesielt Krystallslottet <3, =) Jeg gav foresten boken Bumerang, Tatiana de Rosnay i gave til min farmor, =)

  SvarSlett
 6. Så mange utrolig flotte bokomslag :) Klem fra Anette :)

  SvarSlett
 7. Reisen hjem har kjempefint omslag og har kjempelyst å lese den også...

  SvarSlett
 8. Alle vakre bokomslag :)
  Ønsker deg en gladglad helg :)
  Pia

  SvarSlett
 9. Disse bøkene har jeg ikke lest,
  men Krystallslottet virker veldig tiltalende om jeg skal dømme kun utifra bokomslaget :)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din! :) Velkommen tilbake seinare

søk i bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...