torsdag 10. mai 2012

boktema hos Anette - min favorittforfattar på G

Først og fremst, det går litt treigt framover her med lesinga. Eg har planalgt ein del detaljar og slikt til det eg skal byrje å skrive på om forhåpentligvis ikkje så alt for lenge. Derfor går lesinga litt treigt kan du vel seie. Det kjem sikkert ikkje til å gå så veldig raskt seinare heller dessverre, for det einaste eg kan sjå når er store blinkande bokstavar rett framfor augene. Og dei bokstavane former ordet  EKSAMEN!
Uansett, for å glede dykk litt, har eg starta ein giveaway på bloggen, så viss de vil vere med den, trykk på biletet over innlegget eller her. Då kan de vinne ei bok av enten Susana Fortes eller Ann Rosman. De melder dykk på i rafflecoptaren ved å skrive inn namn og epostadresse eller logge inn med facebook. 

Då, slutt med reklame og over til det innlegget skulle handle om. Torsdag igjen og tid for boktema hos Anette  og i dag er temaet min favorittforfattar på


Min favorittforfattar på G trur eg er Gro Fykse, forfattaren bak Nelias gåte, nelias natt og nelias sorg.


I dag fekk eg tak i den siste boka ho har skrive om Nelia, og det har eit nydelig omslag. Var veldig spent på omslaget, sidan dei ikkje hadde lagt det ut sist eg sjekka.

Lilla er alltid kult.

Og så ei med eit etternamn som byrjar på G, og som eg har lese ei veldig god bok av:

Philippa Gregory. Eg har bare lese søstrene Boleyn til nå, men ho skreiv ei kjemegod bok for alle som lurte.

Kva er din favorittforfattar på bokstaven G?

6 kommentarer:

 1. Jeg er veldig enig i at Philippa Gregory er en fin forfatter. Jeg har også lest Søstrene Boleyn av henne. Gro Fykse skriver flotte barnebøker som er mye utlånt.
  Ha en riktig fin torsdag!

  SvarSlett
 2. Fine valg:-) Har ikke fått lest søstrene Boleyn enda, men så snart jeg får sjans.

  ha en fin ettermiddag:-)

  SvarSlett
 3. Har ikke lest noe fra disse to, men jeg husker omtalen din av søstrene Boleyn og den har jeg allerede notert ned på leselista mi:) Lykke til men eksamen!:) Og ha en flott torsdag:)

  SvarSlett
 4. Flott innlegg, klem fra Anette :)

  SvarSlett
 5. Gro Fykse har jeg hørt mye godt om, men aldri lest. En gang ... !!!
  Glad bokhelg og lykke til på eksamen :))
  Blessings & Joys!
  Pia xx

  SvarSlett
 6. Med en forestående eksamen blir det mye annet som må leses kan jeg tenke meg, men fint med en giveaway - den må jeg titte innom!
  Gro Fykse har jeg ikke lest noe av, men Søstrene Boleyn har jeg stående i bokhyllen hvor den dessverre har stått en stund nå :)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din! :) Velkommen tilbake seinare

søk i bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...