onsdag 8. februar 2012

fem gode grunnar

fem gode grunnar til å gå på biblioteket • gratis bøker, alltid ein fordel når du er ungdom og ikkje har nokon deltidsjobb og ikkje kan prioritere bøker framfor så mykje anna når du handlar
 • du får god hjelp til å finne bøker du leiter etter
 • det er rolig å setje seg ned, slappe av og ha ei god stund med lesing
 • biblioteket er ikkje bare skjønnliterære bøker, men har mange bøker som kan brukast til oppgåver, research og konkuransar eller som er bare er der for ein nysgjerrigper
 • Biblioteket er ein fin stad å gå for folk som liker å lese og låne bøker, for du er der av ganske like grunnar som andre. Samle informasjon eller ha noko til ei god hyggjestund. 
Dette var bare noko eg kom på. Eit innlegg kvar onsdag med fem gode grunnar til noko, og i dag då eg gjekk til biblioteket kom eg på dette. Bare stel ideen viss de vil (sjølv om eg tvilar), men neste veke tenkte eg å ha noko som er veldig passande på ein bokblogg: fem gode grunnar til å lese. 
Ha ein fin onsdag vidare.
Her er ein sang det er fint å kose seg med:2 kommentarer:

 1. Enig.. Liker gå på biblioteket :) Er så koslig..
  Men desverre har det ikke endret hvor mye jeg kjøper bøker :/

  SvarSlett
 2. Elsker å gå på biblioteket og kikke i hyllene etter bok skatter:) Kommer nok alltid å bruke biblioteket. Men jeg er jo så glad i bøker at jeg også kjøper veldig mange av dem, men hadde sikkert hvert verre uten biblioteket:)Har jeg det travelt er det jo genialt og legge av via nettet og bare stikke raskt innom for å hente dem:)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din! :) Velkommen tilbake seinare

søk i bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...