tirsdag 14. februar 2012

blogghopp, bøker som passer for valentines day

Hei, i dag har Mari på flukten fra virkeligheten blogghopp sidan det er Valentines og eg skal anbefale nokre romantiske bøker.

Eg byrjar med Simone Elkeles si bok: perfekt kjemi 


Perfekt kjemi er om det PERFEKTE paret når me ser kor godt dei har det saman, men det er ikkje like perfekt, for dei kjemi i frå to forkjellige miljø, er to forskjellige personar og beggar har hemmelighetar dei ikkje vil røpe, men ei veldig romantisk bok.

For å kome med nokre klassikarar:
Askepott
Snehvit
Tornerose 
PS. IKKJE DISNEYVERSJON
For skal det vere koselig må det ikkje vere nokre falske prinsesser der historia ikkje er i nærheten av originalen ein gong.
Les versjonen av Askepott der ho får kjolane av fuglen i treet over grava til mora Les Snøhvithistoria der dvergane ikkje har namn og der dronninga ønsker seg ei dotter med hud kvit som snø. lepper raude som blog og hår svart som ibenholdt.
Les versjonen av Tornerose der det er 12 gode fear og ein ond, ikkje med tre fear med namn som oppfører seg tåpelig. (sorry, men eg liker ikkje Disneyversjonen, og for Valentinesday skal det vere ekte greier!)
Siste boka kan verke litt merkelig, men for dei som ikkje liker bare kliss, men litt andre ting òg så er verten perfekt, for her er det òg ein stor dose lengsel og kjærleik i tillegg til spenning.
Dette var mine tips til bøker om kjærleik. Hadde sikkert hatt fleire, men dette var det eg kom på nå, og eventyr er vel perfekt for ein dag som dette eller kva?

For å avslutte med ein song om kjærleik tar eg I will always love you R.I.P Whitney Houston

7 kommentarer:

 1. Kjempefine tips, Mai Lene! Nå fikk jeg lyst til å lese eventyr :-)

  SvarSlett
 2. Så flott innlegg, her var det mange gode lesetips :)

  SvarSlett
 3. Veldig fint innlegg:-) Mange gode tips!

  SvarSlett
 4. Gode forslag du kommer med:) Fikk også lyst til å lese eventyr:)Må få lest The Host også:)

  SvarSlett
 5. Takk for gode tips! The host har jeg veldig lyst til å lese.

  Ønsker deg en forstatt fin Valentines dag!

  SvarSlett
 6. Jeg har ikke lest noen av de bøkene du nevner i dag, utenom eventyrene da :-) Jeg ser at noen andre også har nevnt Perfekt Kjemi så den skal jeg gå på hyllene og lete etter :-)

  SvarSlett
 7. Fantastiske tips, Mai Lene. Tusen takk, jeg melder meg også inn i gjengen som vil lese eventyr :) The Host og Perfekt Kjemi er begge veldig fine bøker.

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din! :) Velkommen tilbake seinare

søk i bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...