lørdag 5. januar 2013

bokhandling

Det er noko som gjer at når eg er på eit kjøpesenter eller på hande så må eg kjøpe bøker, og slik gjekk det til at eg i dag skulle bytte inn ei bok, men kom ut med tre frå Kvadrat. Eigentleg er det vel ikkje veldig mykje meir å seie, men kanskje det andre som òg har det slik. (bokhandlingssyndrom?)

Må alltid ein thriller med i handleposen

Alyshia D'Cruz lever et perfekt liv i London. Hun er 25 år gammel, blendende vakker – og datteren til en av Indias rikeste menn, mangemilliardæren Francisco D'Cruz, og den britiske forleggeren Isabel Marks.
Så blir hun bortført.
Francisco D'Cruz insisterer på at forhandlingene med gisseltakerne, representert ved den mystiske Jordan, skal ledes av Charles Boxer, tidligere militær og mordetterforsker, nå privat ekspert på gisseltakere og bortføringer. Dersom politiet blir blandet inn, betyr det den sikre død for Alyshia. Men saken er for stor, og snart er The Metropolitan Police hemmelig involvert.
Saken blir ikke enklere da Dan og Skin, de to muskelmennene som ble hyret til å bortføre Alyshia, bestemmer seg for å kidnappe henne – en gang til.
Med Den største straffen har Robert Wilson skrevet en stor spenningsroman. Plottet er stramt og ulidelig spennende, og med overlegen psykologisk innsikt skaper han karakterer vi tror på og identifiserer oss med.

Tilbodsbok, men høyres ekstremt spennande ut!! 
Livia og Nathan Moor klarer ikke å redde annet enn seg selv når seilbåten deres går til bunns utenfor Isle of Skye vest for Skottland etter kollisjon med et frakteskip.
Virginia Quentin og hennes mann utruster de to skipbrudne med det nødvendigste og mot sin manns vilje lar Virginia dem dessuten bo i sitt feriehus når de selv reiser hjem. Men senere dukker Nathan også opp hjemme hos familien Quentin i Norfolk. Først reagerer Virginia negativt på hans freidighet, men med et ekteskap som skranter, er hun likevel mottagelig for den attraktive Nathans sjarm og åpner seg snart mer enn hun noensinne har gjort overfor et annet menneske.
Men så skjer det forferdelige: Kim, Virginias syv år gamle datter, forsvinner sporløst. Har hun selv valgt å rømme på grunn av foreldrenes vaklende ekteskap eller er hun offer for en forbryter som allerede har tatt livet av to andre piker? Til sin skrekk skjønner Virginia at Nathan kan ha noe å gjøre med saken, og hun begynner å undersøke på egen hånd …

Ei bok eg har hatt lyst på lenge, men som endeleg openberra seg på ein bokhandel.
 En regnfull fredag ettermiddag i juli 2011 dør det åtte år gamle enebarnet Sander Mohr i sitt eget hjem. Foreldrene er utrøstelige. Kriminalpsykologen Inger Johanne Vik tror som alle andre at dødsfallet skyldtes en tragisk hjemmeulykke. Bare purunge Henrik Holme, nyutdannet politibetjent for seks uker siden, fatter mistanke: Alt var muligens ikke slik det skulle være i det resurssterke og tilsynelatende velfungerende hjemmet på en av Oslos beste adresser. Uten erfaring, men med stor viljestyrke og sikker teft, makter han å få med seg Inger Johanne i en etterforskning som skal vise seg fatal.I skyggen av den nasjonale katastrofen som rammet Norge den dagen Sander døde, forsøker de umake parhestene å nøste opp i en families skitneste hemmeligheter. Jakten på sannheten om åtteåringens død blir en brutal konfrontasjon med fordommer og unnvikenhet, skam og løgner, systemsvikt og menneskelig fornedring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren din! :) Velkommen tilbake seinare

søk i bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...