onsdag 30. januar 2013

MItt tematips #1: ein fin feel good-roman


Geir på bloggen http://bokbloggeir.com/   har starta eit nytt boktema som går igjen kvar onsdag. Formålet med temaet er å få fram gamle, men gode, lesarane kanskje har gått glipp av. I dag er temaet ein fin feel good-roman. Eit lite fakta om meg: Eg les nesten aldri feel good-romanar.

Eg har tenkt på det lenge kva eg skal skrive om, og eg har kome fram til ei bok som eg syntes var nokså koseleg, sjølv om det var meir enn bare feel-good. Boka er skriven av Cecelia Ahern og heiter et sted i nærheten. Omtalen min av boka er her. Det er kanskje ikkje verdas beste omtale, og eg må seie at eg har blitt litt betre sidan den tid og har slutta å kopiere teksten frå forlaget si side. For å gi dykk ein smakebit av omtalen har eg lagt litt inn i dette innlegget. 

Å finne på ei historie som dette må er veldig kreativt, og eg klør meg ofte i hovudet over alle dei parlause sokkane som ligg på rommet mitt, og kor lånekortet mitt til biblioteket er. Det tok litt tid før folk ikkje spurte etter lånekort, men automatisk skreiv inn namnet mitt. Uansett, eg er ikkje den som leiter heller, men eg tvilar på at det havnar i Her som staden med dei forsvunne tinga heiter. Og sjølv etterforskar eg ikkje heile huset for å finne ein sokk, sånn som Sandy.
Kva er ditt tematips i dag? 

3 kommentarer:

  1. Hei Mai Lene. Fin bok du har funnet fram. Er du lur, så bruker du inlinkz-koblingen direkte til omtalen din, så slipper leserne å gå omveien om her. Tusen takk for bidraget uansett :) Jeg har twitret og delt.

    SvarSlett
  2. Jeg leser denne boka nå, har igjen ca 100 sider. Spesiell bok, har på følelsen at jeg vet hvordan det går - men titter aldri på siste siste for å "jukse"!

    SvarSlett
  3. Cecelia Ahern skulle jeg gjerne ha lest, og da tenker jeg denne vil være en bra start - takk for tips :)

    SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din! :) Velkommen tilbake seinare

søk i bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...