torsdag 22. desember 2011

Boktema hos Anette - All I want for Christmas

Denne veka er boktemaet hjå Anette all I want for Christmas. Eg har allereie lagt ut ei liste over kva eg bøker eg ønsker meg til  jul. Den finn de her. Men eg liker alltid å finne nye bøker, og i går var eg innom bazar forlag sine nettsider og såg nokre nye bøker eg kunne tenke meg, i tillegg til ei eg såg på Libris sine nettsider. Tenkte eg skulle ta tre av dei i dag då.

den usynlige broen av Julie Orringer
Eg har byrja å interessere meg meir for "voksenbøker" nå i det siste etter at eg byrja å lese Tatiana de Rosnay sine bøker. Eg har reservert denne boka på biblioteket, men det er fem månadars ventetid på boka. Eg "fann" boka då eg svarte på ein julekalendar.

Den skal visst nok vere veldig god, men eg tårer ikkje å skrive kva den handlar om sidan eg ikkje har lese ho, men her kan de sjå kva Gyldendal seier om boka. før jeg sovner av S J Watson

Eg synes at psykologiske thrillarar er veldig spennande, og denne verkar spennande. Omslaget er spennande (og liknar på omslaget til verten) og Bazar sin omtale gjer meg veldig nysgjerrig på boka. 

et sted i nærhetne av Cecelia Ahren
Denne boka òg verkar interessant og hadde eg funne ho litt før, hadde eg garantert ønska meg den til jul, men men...
Reservert ho på biblioteket. 

Her er omtalet. Denne òg er utgitt på Bazar. 


7 kommentarer:

 1. Veldig fine ønsker du hadde, den nederste har jeg lest og den i midten MÅ jeg bare ha når den kommer ut, sant den virker spennende:-) Den øverste har jeg også på min ønskeliste.

  SvarSlett
 2. Jeg er også nysgjerrig på Den usynlige broen, selv om den ikke står på min egen ønskeliste til jul. Det blir nok så jeg låner den på biblioteket etter hvert istedet. :) Liker også omslaget godt.

  SvarSlett
 3. Mange fine bokønsker=)

  SV;Takk :) Skal legge deg til ! Alltid fint med bokblogger! Har også lyst å lese den usynelige broen! Ha en fin jul du også!

  SvarSlett
 4. Her var den mange spennende bokønsker. Den usynlige broen er veldig fin. Håper du får en flott jul!

  SvarSlett
 5. Jeg liker også å finne nye bøker, og listen over bøker jeg ønsker meg er egentlig ganske lang selv om jeg kun har tatt med noen få i dette temaet.
  Psykologiske thrillere er også jeg glad i, og "Før jeg sovner" høres veldig spennende ut :)

  SvarSlett
 6. Så mange flotte bøker! Gled deg til Cecelia Aherns bok, den er nydelig! Juleklem fra Anette :)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din! :) Velkommen tilbake seinare

søk i bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...