torsdag 28. april 2011

Anettes boktema A-Å, #FAnettes boktema har starta eit nytt tema: Favorittbøker frå A til Å! Skriv eit innlegg om di favorittbok på E, og link innlegget ditt til siden til Anette (veldig viktig!). Lån gjerne logoen til Anette!


Så er det klart for bok på F. Eg måtte tenke litt gjennom det før eg kom på noko, men til slutt kom eg på ei av dei første bøkene eg blogga om her på bloggen: fengsla! Trykk på denne setninga så kjem du til det eg har skrive om den!


Og ein ting til: Kan de legge igjen bloggadressene dykkar i kommentar-feltet. Synes det er kjekt å lese andre bloggar òg!


:D:D:D

5 kommentarer:

 1. Hei Mai Lene! Godt valg på bokstaven F :) Et lite tips til deg; hvis du går inn på innstillinger på bloggen din og åpner for at man kan skrive inn navn og bloggadresse, blir det enklere for bloggere som ikke har blogspot å skrive kommentar hos deg! Nå måtte jeg logge meg inn med mailadressen min, og det er det jo ikke alle som kan :) Klem fra Anette www.anettesbokboble.blogg.no

  SvarSlett
 2. Tusen tusen takk for tipset. Jeg visste ikke at det var sånn! Bra at du sa i fra til meg så jeg fikk endra det. Nå slipper jeg å godkjenne kommentarene før de kommer ut her i tillegg, så nå får du sett din kommentar med en gang du legger en ut! Takk for at du sier i fra!

  SvarSlett
 3. Det hørtes ut som en flott bok :-)

  SvarSlett
 4. En bok jeg ikke har lest, men den høres absolutt spennende ut!

  SvarSlett
 5. Den er veldig bra. Jeg anbefaler dere å lese den! :)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din! :) Velkommen tilbake seinare

søk i bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...