søndag 17. april 2011

smakebit på ein søndag #6

VERTEN Vi kjempet ikke imot. Vi lot oss drive medog vente mens tankene smatt inn og ut av tilfeldige minner. Vi nynnet en vuggevise mens vi ennå kunne tenke klart. Det var den samme som vi pleide å roe Jamie med når bakken var for hard eller lufta for kald eller frykten for stor til at han fikk sove. Vi kjente hodet hans i hulrommet under skulderen og ryggen hans mot armen. Og i neste øyeblikk kjentes det som om vårt hode lå under en bredere skulder og en ny vuggevise roet oss.
- opne boka du les i nå
- finn eit par setningar du kan dele med lesarane av bloggen (ver forsiktig, ikkje del setningar som kan avsløre for mykje. Då kan det øydelegge for dei som ønsker å lese boka
- legg igjen linken til blogginnlegget hjå Ladybug

6 kommentarer:

 1. Jeg har lest Verten(leste den på engelsk) og jeg syntes den var veldig bra :) Håper du liker den og takk for smakebiten.

  SvarSlett
 2. Fin smakebit :-) Jeg prøvde å lese The host for noen år siden, men fikk ikke helt tak på den. Gleder meg til å lese omtalen din, kanskje jeg får lyst til å prøve meg på boka igjen da.

  SvarSlett
 3. Denne skal jeg straks lese, veldig spent på hvordan den er, har hørt så mye forskjellig.

  SvarSlett
 4. Ladybug: Ja, jeg liker den kjempegodt. Kjempebra bok!
  Siljeblomst: Jeg forstår at det kan være vanskelig å lese den på engelsk, men det gjelder bare å komme seg over begynnlesen så er det lettere å forstå og få tak på den.
  Heksa: Ja, den anbefales, er veldig god! :)

  Takk for alle de fine kommetarene! Mai Lene :)

  SvarSlett
 5. Jeg har lest den på engelsk og likte den boka kjempe godt:) En av de beste bøkene jeg noensinne har lest:)

  SvarSlett
 6. ja, jeg fostpr vikrelig kva du mener! Den gikk rett inn blandt topp 10 hos meg! :) Jeg kommer til å skrive om boka på bloggen senere! :)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din! :) Velkommen tilbake seinare

søk i bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...