lørdag 16. april 2011

konfirmasjonsforeberedelsar

Jepp, her i huset forbereder me oss nå på min store dag som eg gler meg sabla mykje til! :) Bunaden er snart ferdig og bodrkorta er eg halvegs med. Skal snart sette meg ned å ta litt fleire. Mor er i full gang med sang og pappa har scanna bilete av meg innpå PCen sin så me planlegg for fullt. Bunaden eg skal ha er Frafjord, svart med gul vest. Fann dessverre ikkje noko bilete av den eg skal ha, men bordkorta har eg sjølvsag bilete av. :) Kva dynes de? konfirmasjonen skal eg ha på Köhlerpaviljongen. Kan legge ut bilete av det òg. Fint eller? :D:D:D

4 kommentarer:

 1. Spennende da:) jeg føler meg gammel da jeg leser at flere bloggere forbedrer seg til konfirmasjonsdagen. He he den dagen føles som var i går, men samtidig er det en evighet siden;) Begynner å bli noen år nå ja he he :P

  SvarSlett
 2. :) Slik blir det nok for meg om moen år når lillesøstera i og alle de "små" søskenbarna mine skal begynne med dette! :)

  SvarSlett
 3. Köhlerpaviljongen er så nydelig! Du er kjempeheldig som skal ha selskapet der!

  Jeg tror kanskje at jeg ser deg på konfirmasjonsdagen? Jeg er tante til to som skal konfirmere seg der du bor og jeg skal i kirken og se begge to (på ulike dager) :-)

  SvarSlett
 4. Ja, kanskje vi treffes, og jeg er helt enig, köhlerpaviljongen er nydelig! :) Hvem er det du er tante til? :) Kanskje jeg kjenner dem! :)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din! :) Velkommen tilbake seinare

søk i bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...