lørdag 18. juni 2011

bok: funnet av Karen Kingsbury

Dayne og Katy er endelig saman igjen for å planlegge rettsaka når Dayne får dårlig nytt. Han er klar for å bryte alle band til Katy Hart og prøve å elske Kelly Parker. Katy reiser heim til Bloomington heilt knust over vendinga dette har tatt. 
Baxter - familien har endelig eit etterlengta familietreff, og John har endelig funne den førstefødte sonen, men kan han fortelje om det til barna sine. Og kva skjer når tornadoar rammar Bloomington og Ashley Baxter får veer og må føde mitdt i? 

Boka er veldig bra. Ho har dei vanlige "Kingsbury - trekka" og handlar om alt det viktige i livet som mange av dei andre bøkene til Kingsbury. Ho tar oss med inn i Baxter - familien, Dayne og Katy si verd og på grunn av måten det er skrive på kjenner du deg nærare personane og historia. Mykje av historia er realistisk og me kan kjenne oss igjen i kjensler og andre ting som kjem i fram i denne fantastisk boka av Karen Kingsbury. Ho greier å fenge oss som leser på ein heilt spesiell måte og det overraskar ikkje meg at ho er ein av dei mestselgande forfattarane I USA. 

Mai Lene

Tittel: Funnet
Orginaltittel: Found
Forfattar: Karen Kingsbury
Utgivningsår: 2007
Forlag; Hermon
Sidetal: 288: 
Baksidetekst: 

EN DESPERAT SØKEN
Drevet av sin døende kones siste ønske - om å finne dere førstfødte sønn - drar John Baxer ut på livets vanskelige søken. Hans bønn er at Elisabeths ønske må oppfylles før neste familiegjenforening. Den ene merkelige opplevelsen følger den andre, men John åpner sitt hjerte for en ny venn og fortsetter jakten på sønnen. 
Når svarene endelig kommer rystes John i sitt indre. Vil han bare trekke seg unna og bevare hemmeligheten resten av livet, eller vil han beslutte at det er på tide å avsløre sannheten - uansett hva det koster?

ET TRAGISK TAP
Dayne stiller spørsmålsteg ved adoptivforeldrenes tro dan motar en knusende nyhet, Han var klar til å påta seg ansvaret som far, men framtiden blir dramatisk forandret og Dayne leter desperat etter svar. 
Han får ny innsikt og trøst under et besøk hos en gammel venn, og deretter fra Katy Hart, jenta han ikke greier å glemme.
Men vil Dayne finne styrken han trenger for  stå ansikt til ansikt med en fremtid overskygget av tap, og vil denne styrken føre ham til den sterkeste kjærligheten av alle?

EN FRYKTELIG STORM
Hele Baxter-familien samles og festen løftes av et mirakel iblant dem. Men like fort  slår tragedien til i Bloomington. Ashley er gravid i åttende månded og har begynnende veer, da tornadoen herjer småbyen. Den etterlater seg ødelagte hjem og en familie blir savnet. 
Hva vil Dayne Matthews gjøre når han får høre om stormen? Vil han endelig finne fred hos en Gud han har flyktet fra hele livet? 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren din! :) Velkommen tilbake seinare

søk i bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...