fredag 3. juni 2011

bok: perfekt kjemi av Simone Elkeles


Mai Lene om boka:
Denne boka gjekk rett inn i topp ti lista mi. Den er svært god og er ikkje den der Det-einaste-som-kan-skilje-oss-nå-er-at-han-er-ein-vampyr-type bok. Dette er ekte saker. Brittany er den perfekte jenta som er leiar for chearledarane og har den perfekte kjærasten mens Alex er ein såkalla bad boy i frå andre sida av byen som slit med å halde saman familien.
Heile sisteåret på high school ser ut til å vere øydelagt for Brittany når ho finn ut at ho må sitje på sida av Alex. Heile den perfekte fasaden hennar er i ferd med å smuldre vekk rundt henne. Samtidig veddar Alex om at han kjem til å greie å foføre den perfekte jenta. Men etterkvart finn Alex ut at Brittany er ikkje bare design-klede og perfekt. Han finn ut ting som gjer veddemålet til noko mykje meir.

Sitat i frå boka:
Å Herregud. Alex ... labpartneren min. Hele det siste året? Aldri i livet, ikke søren, det er bare IKKE greit.

Boka anbefales på det sterkaste! Les denne!
Mai Lene

Tittel: Perfekt kjemi
Forfattar: Simone Elkelse
Utgivningsår: 2009
Forlag: Gyldendal
Sidetal: 377 sider
baksidetekst:
Da Brittany Ellis går inn til kjemitimen første skoledag, vet hun ikke at det perfekte livet hun har skapt for seg slev kommer til å rakne foran øynene hennes. Hun tvinges til å sitte sammen med Alex Fuentes, gjenmedlem fra den andre siden av byen. Han kommer til å bli en trussel for alt hun har jobbet så hardt for - detplettfrie ryktet, den perfekte kjæresten, og hemmeligheten om alt annet enn den perfekte familien  hennes. Alex er en "bad boy", og han vet det. Så da han inngår et veddemål med vennene sine om at han skal klare å forføre Bruttany, er det bare en kul greie. Men snart skjønner Alex at den perfekte isdronning - chearlederen er et ekte menneske med ekte problemer, og det som starter som et køddete veddenål blir snart noe mye mer...

3 kommentarer:

  1. Denne boka er fantastisk, så bra at du også likte den :)

    SvarSlett
  2. Ja, det er ei av dei beste bøkene eg har lese nokon gong

    SvarSlett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din! :) Velkommen tilbake seinare

søk i bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...