søndag 19. juni 2011

bok: Mias mirakel av Kari Kingsbury


Marion Wright var tretten år då foreldra skilte lag. Etter det har ho nesten ikkje trudd på kjærleiken i det heile. Untaket Kade som ho møtte sommaren etter skilsmissen som viste henne kva ekte kjærleik er, men etter den sommaren har ho ikkje sett noko til han. Nokre år seinare går ho inn i eit fohold der komfort er noko av det viktigaste. Nå er ho enke saman med sonen sin Jordan og ho har ingen tru på ekte kjærleik. 
Casey Cummins driv sin eigen kafè på Manhatten  sørger framleis over kona som døydde for to år sidan. Nå blir han støttekontakt for Marions son, Jordan Wright. 
Livet tar ein annan vending både for Marion, Jordan og Casey. 

Boka er svært god og eg likte måten den var skriven på, men alt gjekk liksom litt for fort synes eg, men elles var den god. Eg kan ikkje seie anna enn at Kingsbury er fantastisk god til å skrive og eg elsker forteljingane hennar som òg har ein meining bak seg og ikkje bare tull og vås som mange andre. Boka anbefales og du kjem ikkje til å angre på at du byrja på denne boka. 
Mai Lene

Tittel: Mias Mirakel
Orig. tittel: Maggie`s miracle
Forfattar: Karen Kingsbury
Utgivningsår: 2003
Forlag: Genesis
Sidetal: 190 
Baksidetekst: 

DA MARION WRIGHT VAR TRETTEN ÅR GAMMEL hadde hun - i kjølevannet av foreldrenes skilsmisse - nesten mistet troen på kjærligheten. Så tilbringer hun sommeren sammen med en gutt som snakker om hva ekte kjærlighet egentlig er. Et håp tennes i henne. Etter college satser hun imidlertid på et forhold som viser se å være mer basert på komfort og bekvemmelighet enn på ekte følelser. 
Nå mange år senere, trenger enken Marion noen som kan hjelpe henne med den lille ensomme sønnen hennes, som fremdeles sørger over farens død. 
På den andre siden av byen sørger Casey Cummins fremdeles over tapet av sin kjære kone. Hans leting etter ny mening og nytt håp leder ham etter hvert til å oppsøke Manhattans Støttekontakter for barn, hvor han får ansvare for Marions sønn. 
Plutselig tar livet en overraskende vending. Håpet pg ønsket om mirakuløs kjærlighet blir oppfyllt - på en så fantastisk måte at bare Himmelen kan ha stelt det i stand. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren din! :) Velkommen tilbake seinare

søk i bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...