fredag 17. juni 2011

bok: tilgivelse av Karen KingsburyMai Lene om boka: 
Ein mann som lever eit litt uvanlig liv borte i Hollywood og ei jente i småbyen som skal prøve å finne saman på tross av forskjellig tru, livsstilar osv. Under Daynes filminnspeling i Bloomington blir han og Katy endå meir betatt av kvarandre, men det er for mykje som skiller dei. 
John Baxter held fram med søket etter sin førstefødte son, men det er vanskelig å skjule løyndommen hans lenger og for å ære Elisabeth bestemmer han seg for å byrje å leite etter han. 
KriBUT opplever eit stort tap og Katy må gjere alt for at borna skal klare å tilgi. 
Dette er i fin boka om å ikkje la hatet vinne. Den anbefales. 
Mai Lene

Tittel: Tilgivelse
Orginaltittel: Forgiven
Forfattar: Karen Kingsbury
Utgivningsår: 2007
Forlag: Hermon 
Sidetal: 301
Baksidetekst: 

EN DØDSULYKKE
Kristent barne- og ungdomsteater er knust av en tragedie som er større enn noen kunne ha forestilt seg. Nå må lederen for teatergruppen, Katy Hart, finne en måte å hjelpe barna og tenåringene gjennom sorgen, og gi dem en grunn til å tro igjen. Vil hat og hevn likevel få siste ord?

EN VERKENDE TOMHET
Dayne Matthews tilhører kremen av Hollywoods skuespillere. Nå jobber han med det som tegner til å kunne bil hans beste film til nå. Likevel kjenner han seg tom og uten mål og mening - han lente etter virkelig kjærlighet og etter familien han aldri vil få kjenne. Så forteller en venn ham om et studiesenter og om hvordan han blir som Gud. Er dette svaret som Dayne har søkt etter? 

EN SJOKKERENDE OPPDAGELSE
John Baxter tar opp kontakten med en gammel bekjent og betrir henne en dypt begavet hemmelighet - en han og kona hadde holdt skjult gjennom hele sitt ekteskap. Nå for å bedre konas minne - beslutte han å fortsette en helt spesiell leting. I prosessen begår han imidlertid en avgjørende feil. Hva vil skje når en av hans døtre snubler over et brev det aldri var meningen hun skulle se? På dette tidspunktet i Baxter - familien vil nåde og forsining spille en større rolle enn noen sinne. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren din! :) Velkommen tilbake seinare

søk i bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...