søndag 21. august 2011

Smakebit på ein søndag #13

Nå har eg hatt ein "pause" eller ikkje heilt, men eg har ikkje hatt lyst til å blogge og alt har gått i eit, men eg trur det må vere ein god start med ein smakebit igjen også håpar eg at eg skal kome inni det igjen. (nå har skukekvardagen byrja så ikkje få for store forhåpningar)

Eg har ikkje kome så langt i boka eg held på med, med den handlar om bøker. Eg les for tida Blekkhjerte av Cornelia Funke. Forresten så elsker eg orda som står på toppen av boka; "Ut av verden, inn i fantasien." Det er verkeleg ei god skildring på det å lese bøker. I alle fall gode bøker som du nesten ikkje greier å legge i frå deg, men over til smakebiten.

Regnet lå som et slør over mørket, og  den fremmede var knapt med enn en skygge. Meggie så ansiktet hans lyse i natten. Håret lå klistret til den våte pannen. Regnet dryppet ned, men han brydde seg ikke om det. Han bare sto der uten å røre seg, med armene over brystet, han prøvde vel å varme se litt på den måten. Slik sto han å stirret bortover mot huset deres. 
Kva er "Ein smakebit på ein søndag?"
1. Du finn boka du les i og velg ut eit avsnitt som ikkje røper for mykje, men som kanskje skaper litt nysgjerrighet.
2. Du deler avsnittet med lesarane av bloggen.
3. Du legg igjen linken hjå Ladybug. Ho samlar på alle smakebitane.

Kanskje du òg vil vere med?
Mai Lene

4 kommentarer:

  1. Fin smakebit, Mai Lene :) Sitatet er hentet fra et sted ganske i bokens begynnelse, er det ikke? Syntes jeg drar kjensel på det.

    Blogg når du føler for det sier nå jeg, det skal ikke føles som noe stress :)

    SvarSlett
  2. Takk for alle kommentarer og ja Mari, det er henta fra begynnelsen av boka. Jeg har ikke kommet så langt så det var den eneste spennende smakebiten jeg kunne ta =)

    SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din! :) Velkommen tilbake seinare

søk i bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...