søndag 6. januar 2013

smakebit på "the casual vacancy" av J. K. Rowling

I dag er det søndag, og eg tenkte å hive meg på Mari si faste spalte en smakebit på søndag. Har du noko å dele i frå boka du les i? Slå opp på ei side, finn noko som ikkje røper for mykje og legg igjen linken her. I tillegg er det giveaway i dag, og boka som blir gitt bort er denne.

Nå for tida les eg Rowling si bok the casual vacancy, og min smakebit er her.

Nobody came in answer to the bell, but she could hear a small child grizzling through the ground-floor window on her left, which was ajar. She tried rapping on the door instead and a tiny flake of peeling cream paint fell off and landed on the toe of her shoe. It reminded her of the state of her new home. It would have been nice if Gavin had offered to help with some of her redecorating, but he had said not a word. Sometimes Kay counted over the things that he had not said or done, like a miser looking through IOUs, and felt bitter and angry, and determined to extract repayment.
Dette var min smakebit for i dag. Nå skal eg setje meg ned og sjå på at Northug vinn Tour de Ski (håpar eg)  

22 kommentarer:

 1. Jeg har så lyst til å lese denne boken, og skjønner ikke hvorfor jeg la den fra meg da jeg var i bokhandelen i går. Jeg plukket den opp, leste bakpå, veide den i hendene - og la den fra meg. Det gjør jeg ikke neste gang!

  SvarSlett
  Svar
  1. Utruleg god bok, både rørande, morosam og ein tankevekkar!! :)

   Slett
 2. Det høres spennende ut. Jeg har ikke lest denne boken, for vet ikke helt om sjangeren er noe for meg. Jeg får se:) Takk for smakebit:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette dreier seg ikkje om sjanger, men ei veldig god historie som eg trur dei fleste ville like :) Men sjølvsagt har alle ulik smak.

   Slett
 3. Denne boka er ikke så veldig fristende. Men siden jeg elsket Harry Potter så har jeg lyst å lese den en gang:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er veldig bra. Kanskje ikkje alle er einige, og ho er ikkje veldig lik Harry Potter (som sjølvsagt er mykje betre), men det er ekte Rowling-stil. :)

   Slett
 4. Ja, jag ska läsa denna. Bara inte just nu ;)

  SvarSlett
 5. En fin smakebit! Jeg leser også denne, men har ikke helt klart å komme inn i den enda. (Bare min egen feil). Så jeg har lest litt andre bøker innimellom. Men jeg må snart levere den tilbake på biblioteket. Så jeg skal lese den :-)
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Syntes òg det var litt vanskeleg å komme inn i boka, men når du først forstår alt er det lett å bli fenga :)

   Slett
 6. Det gikk dessverre ikke veien i år heller, men en gang da kommer han først opp bakken, det er jeg sikker på! Når det gjelder denne så er den høyt oppe på den milelange ønskelisten min.Tusen takk for fin smakebit:-) ha en fin søndagskveld:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, me får satse på at det går betre med Northug neste år, men eg har meir tru på Johaug. Boka er forresten veldig bra og det er bare å glede seg :)

   Slett
 7. Takk for fin smakebit! Den boka har jeg lyst til å lese :)

  Enjoy!
  Pia

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er ei bra bok, skal nok kose meg med den :)

   Slett
 8. Jag blir ju nog nyfiken på att se hurudana vuxenböcker JK Rowling skriver.

  SvarSlett
  Svar
  1. J. K. Rowling skriv veldig gode bøker for vaksne :)

   Slett
 9. Flott smakebit! Denne boka står på vent i bokhylla, og jeg er kjempespent på å begynne å lese den :)

  SvarSlett
 10. Har mange ganger holdt på å kjøpe denne, men greier ikke å bestemme meg om jeg skal plukke med den på engelsk eller den på norsk? Da ender man jo opp med ingenting. Kanskje jeg skal sette den på ønskelisten så kanskje andre kan ta valget for meg, hehe:) Takk for smakebiten og ha en fin søndagskveld!:)

  SvarSlett
 11. Denne fikk jeg til jul av "ungene" og gleder meg til å ta fatt på den - bare jeg får lest noe pensum først...

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjempebra bok som du bør glede deg til :)

   Slett

Tusen takk for kommentaren din! :) Velkommen tilbake seinare

søk i bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...