onsdag 6. februar 2013

mitt tematips #2: Heia Sverige!

Mitt tematips er funne opp av Geir på bloggen bokbloggeir.com. Formålet med dette er å få vise fram gløymte omtalar eller omtalar som andre kanskje har gått glipp av. I dag er temaet heia Sverige, og som alltid, kva bok skal eg velje i dag?

Svenskane er kjent for dei gode krimbøkene, og eg er ein av dei personane som elsker svensk krim, og min absolutte favorittforfattar er Mons Kallentoft. Den første boka eg las av han, vårlik, var den klart beste i serien til nå. I omtalen skreiv eg at boka var spennande, men hjarteskjærande og at ho får deg til å tenkje.

I mens skjer det skjebnesvangre, det som forandrar våren i byen. Ei tragedie på torget, rett ved minibanken. Ei mor og to døtre har blitt drepne. Kven var angrepet retta mot? Banken, familien eller var det for å skremme? Kven gjorde det? Islamistar? Høyreekstremistar? Nokre som var i mot banken?

Her er omtalen

1 kommentar:

  1. Ja, jeg ser at det er mye svensk krim som trekkes frem, og det jo bra krim for all del. Det er bare meg som ikke har lest så mye av det, men som sagt er det bra det jeg har lest. For eksempel "Snøstorm og mandelduft" av Camilla Läckberg.

    Mons Kallentoft har jeg ikke lest, men når du skriver at boken Vårlik er spennande, men hjerteskjærende og at den er til ettertanke...ja, da blir jeg nysgjerrig på den, så takk for tips :)

    SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din! :) Velkommen tilbake seinare

søk i bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...