søndag 3. juni 2012

smakebit på søndag 3. juni

Nå er det sommar, i alle fall i følge datoen. Og kanskje i følge vêret òg. I dag skal eg ikkje klage, for det trass i alt varmare enn det var veka som var.

Og med søndag kjem ein smakebit på søndag.

I dag kjem smakebiten min i frå denne boka.


Hvorfor har Erica Falcks mor tatt vare på en tysk medalje fra andre verdenskrig? Erica finner medaljen i en gammel kiste på loftet – sammen med morens dagbøker og en liten barnegenser med flekker av blod.


Hun oppsøker en pensjonert historielærer som har spesialisert seg på nazismen. Men mannen svarer unnvikende og oppfører seg underlig. Ikke lenge etter blir han funnet død. Hvorfor? I Tyskerungen er det Erica Falcks egne familiehemmeligheter som avsløres.
Til nå har boka vore litt spennande, men langt i frå dei andre bøkene av Läckberg sine opningar. Det har gått litt treigt, men nå byrjer det å få fart på seg.Min smakebit i dag:

"Jeg forstår. Jeg forstår det veldig godt. Tro meg, ingen vet bedre enn jeg hvor viktig det er med røtter. Selv om det er døde ting som utgjør den forankringen. Og Erik forsto difinitivt det. Alle de tingene han samlet på- Alle fakta. For ham var de ikke døde. De levde, fortalte en historie, lærte oss noe."
tyskerungen av Camilla Läckberg, side 96


Slå opp boka du les nå og finn eit lite stykke du kan dele med lesarane av bloggen din. Ikkje røp for mykje, men det er jo lov å gjere det litt spennande. Det er Mari på bloggen flukten fra virkeligheten som har laga det, og for å vere med kan du legge igjen linken på hennar blogg. For å sjå dagens smakebitar må du trykke på biletet ovanfor


Ha ein fin søndag vidare!! 


10 kommentarer:

 1. Jag har läst alla Läckbergs deckare och faktiskt tycker jag att detta är en av de bättre. Eller i alla fall väldigt tankeväckande. Hoppas du gillar den till slut!

  SvarSlett
 2. Enig med Monika, jeg har lest alle bøkene til Läckberg, unntatt den siste, og dette er en av de beste - så gled deg til fortsettelsen :-)

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 3. Denne har jeg mange ganger holdt på å kjøpe i butikken:) Har lest lite bøker av denne forfatteren, men gleder meg til å gjøre det en gang. Hun får varierende kritikk på bøkene sine ihvertfall som jeg har skjønt. Takk for en flott smakebit og ha en herlig søndag:)

  SvarSlett
 4. Min mor leser denne for tiden og skryter veldig av den så jeg låner den nok av henne en dag :)

  SvarSlett
 5. Denne er bra, så kos deg videre med den :-)

  SvarSlett
 6. Gleder meg til å ta fatt på denne,nå har jeg skaffet meg alle Läckberg sine bøker så det er store muligheter for at det blir Läckberg lesing på meg i løpet av sommeren.

  SvarSlett
 7. En fin smakebit. Jeg har lest alle Läckbergs bøker, hun skriver virkelig bra!
  Ha en riktig fin søndag!

  SvarSlett
 8. Takk for in smakebit :) Denne boka ligger og venter i hylla mi, gleder meg ;)
  Ønsker deg en glad dag :))
  Klem fra Pia

  SvarSlett
 9. Takk for smakebit, har mange Lackberg i hylla og har likt det eg har lest. Ha ein fin mandag :-))

  SvarSlett
 10. Det ser ut til at du er inne i en skikkelig Lâckberg-stim om dagen! Håper handlingen tar seg opp. Synes lâckbergs bøker passer godt nå om sommeren!

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din! :) Velkommen tilbake seinare

søk i bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...