tirsdag 21. august 2012

"det blå rommet" ligg på vent

Boka på vent er ei relativ ny spalte på bloggen Beathes bokhylle der du skriv om boka som ligg på vent hjå deg.

Nå har eg nettopp (igjen) vore og lånt bøker på biblioteket, og i dag fekk eg med meg heim det blå rommet av Susan Henderson.


Forlaget om denne boka:

”Moren vår hadde ikke vært ute av soverommet på fire dager. Siste gang hun var ute, var ved middagsbordet den dagen far dro på forretningsreise. Hun sa hun var for sliten til å lage mat og ga oss en eske sjokoladedonuts før hun lukket døren. Hun var så sliten på den tiden, så jeg ble ikke overrasket over at vi ikke så henne morgenen etter.”Syv år gamle Tillie Harris har et stort ønske om at mamma skal bli glad igjen. Men ønsket hennes ser ikke ut til å bli oppfylt. Familien på fire flytter til Washington fordi faren skal begynne å jobbe i Pentagon. Når Tillie kommer til sitt nye hjem, er ikke moren der og faren har ingen forklaring på hvor hun har tatt veien. 
Tillie begynner å lete etter moren og en kveld finner hun en dør i kjelleren, en dør med et merkelig blått lys.Det blå rommet handler om det viktige forholdet mellom mor og datter, fortalt på en helt ny, overraskende og meget sterk måte.En historie om kjærligheten mellom en mor og hennes datter, om tilgivelse og kraften til å gå videre. En historie du vil snakke om lenge.
Sacramento Book Review”Du vil elske boken totalt, selv når den er smertefull å lese. Det er en hjerteskjærende, men givende forelling som fortsatt hjemsøker meg. Jeg elsker denne romanen, den vil bli en bestselger.”
JAMIE FORD, forfatter ”Hotellet på hjørnet av Bitter og Søt”.”Den unge hovedpersonens har en så sterk fortellerstemme at boken minner meg om ”Krystallslottet” av Jeannette Walls. Jeg vil anbefale boken til alle.” 
Rosie O’Donnell, tv stjerne og forfatterSUSAN HENDERSON har vunnet en rekke litterære priser, blant annet The Academy of American Poets award. Hun bor i New York med ektemann og to sønner.
 Eg gler meg skikkelig, og synes det er nervepirrande bare å ha henne på vent, på grunn av eit svært spennande tema.

For å sjå kva andre bøker som ligg på vent kan du gå her.

8 kommentarer:

 1. har tenkt litt på den boken. tror jaggu eg må lese den :D

  SvarSlett
 2. Dette hørtes ut som en flott bok. Noterer den ned på leselista :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg òg synes det høyres ut som ei flott bok =)

   Slett
 3. Dette virker som en god bok å ha på vent,denne har jeg notert meg så tusen takk for tips!

  SvarSlett
 4. Jeg tror også jeg må notere meg denne, er ikke den type bøker jeg leser mest men denne ser veldig bra ut. Håper du lager en bokanmeldelse når du er ferdig med den =)

  SvarSlett
 5. så spennende bok du har på vent:) Ble skikkelig nysgjerrig på denne,:) Noterte den ned, skal følge med om det kommer en anmeldelse for den vil jeg høre mer om:) Kos deg med bøkene og ha en fin dag!:)

  SvarSlett
 6. Skjønner godt at du gleder deg til denne boken etter de gode omtalene den har fått! Nå ble jeg veldig nysgjerrig på den selv - takk for tips :)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din! :) Velkommen tilbake seinare

søk i bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...