onsdag 22. august 2012

Giveaway - vinn lydbok!


IMG_1444-1

Hei, hei. Er det nokon som klare for ein liten giveaway nå i slutten av sommaren 2012? Eg trudde kanskje det, og sidan eg fyller året om ei veke, så tenkte eg å gi bort noko.

Og derfor kontakta eg lydbokforlaget som var så snille med meg at dei sponsa meg med ein link til gratis nedlastning av lydboka Mississippi av Hilary Jordan. Eg veit ikkje om nokon såg omtalen min av det du ikke ser av Katherine Webb for circa ei veke sidan. Dama som las den boka, Bodil Vidnes-Kopperud, var superflink til å lese syntes eg, og ei Mississippi er ei anna bok ho har lese inn. 
En sterk og gripende roman om forbudt kjærlighet, vennskap og hat i et Sørstatene forut for «Barnepiken» og «Bienes hemmelige liv». Boken berører og opprører, og har vært en internasjonal bestselger siden den først kom ut i 2009.MISSISSIPPI, 1946. Byjenta Laura McAllan flytter med ektemannen Henry og de to små døtrene deres til en avsides plantasje i Mississippi-deltaet. Henry elsker jorda, men Laura sliter med å finne seg til rette på landet og med sin hatefulle svigerfar.
Da Henrys bror Jamie og den svarte forpaktersønnen Ronsel vender hjem fra krigen, endrer livet seg. I Jamie finner Laura en som ser henne, men i et lokalsamfunn preget av dyp rasisme vekker Jamie også forakt og frykt på grunn av sitt vennskap med Ronsel. Og da Laura forstår hva som er i ferd med å skje med familien, har Ku Klux Klan allerede trådd ut av skyggene.
I «Mississippi» forteller Hillary Jordan medrivende og uhyre sterkt om forbudt kjærlighet, vennskap og hat i et Sørstatene etter «Purpurfargen» og forut for «Barnepiken» og «Bienes hemmelige liv». Boken har vunnet flere priser og vært en internasjonal bestselger siden den først kom ut i 2009.
Hilary Jordan vokste opp i Texas og Oklahoma og jobbet som tekstforfatter inntil hun debuterte med «Mississippi». Romanen har bl.a. vunnet The Bellwether Prize for Fiction, en pris grunnlagt av forfatteren Barbara Kingsolver, og er for tiden under utgivelse i åtte land.
Det einaste du treng for å vere med er å legge igjen ein kommentar der du svarer dette spørsmålet: Kva forhold har du til lydbøker? Og så gjerne epostadressa òg. Viss du vil hamstre fleire lodd, kan du følge bloggen min (to for dei nye som følgjer, tre for dei som allereie er følgjarar) eller dele innlegget på facebook, twitter eller blogg. Tre (!) lodd for kvar stad du deler innlegget, og gjerne legg igjen link til evt blogginnlegg eller tweet. 

Fint viss du nevner alt du har gjort og kor mange lodd du har samla, for då slepp eg å sitje å rekne sjølve. (hehe, litt lat er det då lov å vere. Kvifor gjere arbeidet sjølve når andre kan gjere det?)

Lykke til!!

25 kommentarer:

 1. Jeg sovner konsekvent av lydbøker, så jeg avstår fra konkurransen... Men jeg benytter anledningen til - i visshet om at jeg trolig vil glemme det på selveste dagen - å gratulere deg med kommende bursdag :) Nemlig!

  SvarSlett
 2. Jeg hører på lydbøker når vi skal kjøre langt med bil. Det vil si, alltid når vi kjører de seks timene det tar for å komme til svigerforeldrene mine :-)
  Jeg er allerede følger, så da skulle det bli 4 lodd?

  Epostadressen min er astridterese@gmail.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Det blir fire lodd ja :)

   Slett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Har lest boka og likte den kjempe godt:)

  SvarSlett
 5. Har også lest boken og likte den veldig godt jeg også. Gratulerer med dagen,litt på forskudd:-) Jeg har kun hørt på barnebøker når barna var mindre så jeg er heller ikke vant med å høre på bøker,men kunne tenkt meg å prøvd en gang.

  SvarSlett
 6. Jeg kjøpte 3 lydbøker da jeg i slutten av ferien fikk betennelse på hornhinna og ikke klarte å lese. Synes det var behagelig å sette seg i godstolen og bare lytte. Har og funnet ut at det er flott å ha i bilen for meg som pendler :)
  Er allerede følger av bloggen din, og har linket til giveawayen på bloggen min

  SvarSlett
 7. Jeg hører alltid på lydbøker på reiser eller når jeg gjør husarbeid.
  Ny følger er jeg, så da skulle det bli tre lodd i konkurransen. Fingers crossed :)

  tina.triger@live.com

  SvarSlett
 8. Jeg kommenterer- og mitt forhold til lydbøker er rett og slett fraværende. Jeg har lenge tenkt på å prøve meg på en lydbok- men har liksom aldri kommet så langt. Nå har jeg egentlig alt jeg trenger for å spille den av på soverommet, så det hadde vært superkoselig å testet nå til høsten!

  Jeg deler konkurransen på facebook, og følger deg.
  Tror det blir 6 lodd på meg.

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

  SvarSlett
 9. Jeg hører på lydbok på vei til og fra jobb.
  Jeg er "gammel" følger.
  Jeg har delt på FB ;)
  sorgenfri2#hotmail.com

  SvarSlett
 10. 6 lodd på meg...:)
  Lydbok er tidsfordriv og avslapping...:)

  SvarSlett
 11. Jeg har ett veldig sterkt forhold til lydbøker.
  Jeg har null konsentrasjon,så skal jeg lese en bok selv,så sliter jeg. Når jeg kommer til side 4 så har jeg glemt side 1 og slik er det med hele boken. Så jeg har funnet ut at Lydbøker en kjempe greit for meg.
  De siste ukene har jeg hørt MASSE bøker,har bøkene til Tom Egeland, Sirkelens ende,Paktens Voktere,Lusifers evangelium og i dag har jeg begynt på Nostredamus Testamente. Utenom det så har jeg også hørt 3 bøker av Jan Mehlum,så du kan vel si at jeg er GAL etter god krim :D
  Jeg elsker lydbøker,å de er kjempe gode og sovne til :)

  Jeg har lagt meg til som ny følger 2 lodd,har delt på Facebook 3 lodd og med kommentaren så tror jeg at det blir 6 lodd...

  Krysser fingrene og håper jeg kanskje er heldig,ingenting er som en ny bok....
  Ønsker deg en kjempe fin Helg..
  Varm hilsen fra Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com

  SvarSlett
 12. Hei! To lodd på meg :)Hørte masse på lydbøker da jeg var yngre. Nå hører jeg i bilen, eller hvis jeg surfer rundt på nettet og vil ha litt i bakgrunnen :)

  Mvh Camilla, toyotacrown (ætt) hotmail.com

  SvarSlett
 13. Hei.

  Mitt forhold til lydbok begynnte i en ung alder. Min mor brukte å låne tinger på bibloteket og av og til hadde hun med noe til meg. Det var spennende og morsomme barnefortellinger. Nå når jeg er eldre har jeg funnet en stor glede i den praktiske delen av lytting til en bok isteden for å lese. Jeg kan høre på den når jeg reiser, jogger, ligger å slappe av med øynene lukket og mye mer. Jeg leser også bøker, men det er kjekt å bare lytte engang i blant.

  Håper jeg blir den heldige vinneren. Lydboken høres spennende ut.
  Kontakt meg; 2404@hotmail.no

  Mvh Andrea 19 år

  SvarSlett
 14. Her går det mye i lydbøker i bilen :)
  Masse barnebøker som underholder barna når vi besøker familie langt borte. Et fantastisk medium som jeg gjerne skulle tatt i bruk litt oftere for min egen del og!

  Ole-Martin
  olejen(ætt)live.no

  SvarSlett
 15. Jeg føler aldri jeg har tid til å sette meg ned for å lese bøker. Derfor er lydbøker så kjekt å legge inn på iPhonen! Et par kapitler mens jeg rydder huset, et par kapitler mens jeg går tur med hundene, et par mens jeg tar bussen til jobb osv.

  SvarSlett
 16. tina.sves@gmail.com om jeg vinner :)

  SvarSlett
 17. Ikke noe forhold til lydbok ennå- jeg har fortsatt mange bøker i hylla jeg ikke har rukket over! Men jeg vil veldig gjerne teste, og boka høres super ut!

  4 lodd- jeg deler på FB!

  hannet(ætt)live.no

  SvarSlett
 18. har aldri hørt på lydbok før, men har vurdert det, så prøver lykken med et lodd ;)

  SvarSlett
 19. Min svigermor hører på lydbøkr, så hadde vært den perfekte julegave til henne!

  benedikte95@hotmail.com

  SvarSlett
 20. Hei, jeg hører på lydbøker hele tiden, jeg. Særlig når jeg vasker eller lager mat, så føler jeg at jeg gjør NOE som er nyttig i allefall, hehe :) Tar to ekstralodd for følger. margrethekarijord(ætt)gmail.com

  SvarSlett
 21. God kveld, Mai Lene!

  Mitt forhold til lydbøker er evigvarende. Som liten hørte jeg på masse kassetter med eventyr og andre historier, og enda i dag er noe av det koseligste jeg vet å sette meg til i godstolen, godt tullet inn i et teppe, med varm sjokolade, strikketøy og ei lydbok på anlegget. Mississippi virker veldig fin!

  Hilsen Silje (simy(ætt)live.no)

  SvarSlett
 22. Hei på deg!

  Jeg har bare erfaring fra tiden før jeg ble nesten døv etter en ulykke. Da lånte jeg ofte lydbøker på Biblioteket.
  Kunne godt tenke med å forsøke igjen, da noe av det som ligger på nettet hører jeg veldig godt med høretelefon, og andre heller dårlig. Vil gjerne være med på trekningen.
  Elsker bøker, det har jeg alltid gjort.
  Deler på FB. med ca. 825 venner.
  Aner dessverre ikke hvordan jeg kan bli følger, dette ny systemet skjønner jeg ingen ting av!!!
  Så det skulle vel bli 6 lodd på meg.

  Mvh. Guri Marie
  guri_marie.kristoffersen@getmail.no

  SvarSlett
 23. Hei!
  Jeg har ikke så mye forhold til lydbøker annet enn at jeg hørte på det en gang i bilen. Men det hadde vært veldig kjekt, siden man kan høre samtidig som man gjør andre ting :) (Multitasking ;-) )

  mf.i@hotmail.com

  SvarSlett

søk i bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...