søndag 19. juni 2011

Bok: Sarahs sang av Karen Kingsbury


Kvart år tolv dagar før julafta tar Sarah Lindeman fram juledekorasjonane sine og eit plastikkjuletre. Kvart år gjennoplever ho historia som skjedde i 1941 og kvart år syng ho sangen sin Sarahs sang. 
Med dette året står ein av pleiarane utanfor døra og høyrer på når Sarah nynner sangen. Sarah sitt ønske om at sangen og historia skal forandre nokon ser endelig ut til å gp i oppfyllelse. 

Dette er ei sterk bok om kjærleik og bodskapet i kjærleiken. Sarahs sang har eit sterkt bodskap om og Karen Kingsbury har igjen greidd å få fram ei kjensle av at me er me i historia og at det ikkje bare er personane der som treng bodskapet, men òg dei som les boka. Boka anbefales. Du vil garantert ikkje angre på at du byrja på denne boka her. 
Mai Lene 

Tittel: Sarahs sang
Orig. tittel: Sarah`s song
Forfattar: Karen Kingsbury
Utgivningsår: 2009
Forlag: Genesis
Sidetal: 167
Baksidetekst: 

RITUALET ER DET SAMME HVER JUL.  Tolv håndlagde papirdekorasjoner og et lite plastjuletre. Tolv dager da Sarah kan gå tilbake i tud og huske hvordan den for lenge siden ga henne en ny mulighet til oppleve kjærligheten. 
Men dette året er ritualet annerledes. Dette året lytte en fortvilt ung kvinne, en pleier blir stående ved døren idet Sarah henger den første, falmede juledekorasjonen på det lille treet sitt. Sarah merker smerten kvinnen bærer på og håper at hun kan gjøre noe for å hjelpe dem begge. 
Vil Sarah klare å overbevise den plagede unge kvinnen før det er for sent?
Tolv dager. To liv. Og én sang - Sarahs sang - som kanskje kan utføre et mirakel for alle som hører på. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren din! :) Velkommen tilbake seinare

søk i bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...