søndag 27. mars 2011

smakebit på ein søndag #3


Ever - for alltid

"Drina?" sier Damen og reiser seg så fort at hele kroppen hans blir utydelig.

"Kjenner du henne?" spør Haven, men Damen er allerede forsvunnet, han går so fort at vi har problemer med å følge med.

Jeg løper bak Haven, oppsatt på å ta henne igjen, desperat etter å forklare, men når vi når frem til hagedørene og jeg griper fatt i skulderen hennes, blir jeg fyllt av et sånt mørke, sånt voldsomt sinne og fortvilelse at ordene fryser til is på tungen min.

Så trekker hun seg unna, kaster et rasende blikk på meg over skulderen og sier: "Jeg sa jo at du er en elendig løgner," før hun fortsetter videre.


Bli med på "en smakebit på en søndag" du òg

- opne boka du les i no

- Finn eit par setningar du kan dele med lesarane av bloggen (ver forsiktig, ikkje del setningar som kan avsløre for mykje, då kan det øydelegge for dei som ønsker å lese boka)

- Legg igjen linken til innlegget ditt hjå Ladybug. Ho samlar alle smakebitane

2 kommentarer:

  1. Jeg har selv lest den boka, og jeg likte den godt:) Ikke det beste jeg har lest, men nå tror jeg kanskje den boka er egne til mer yngre lesere enn akkurat min aldersgruppe da. Jeg er jo snart 22 he he. Kjempe fin blogg, håper det var greit jeg la meg til som "følger" av bloggen din:) Likte skrift typen du har brukt på bloggen din, den er veldig fin:)

    SvarSlett
  2. Takk for veldig mye fin ros, og ja . Det går helt fint å ha en føølger på bloggen. Du er den første og det er bra. Jeg liker også boka, men kan vel være enig at den er ikkje en av de beste. Den er liksom litt sånn som twilight med perfekte gutter og litt vampyrer og overnaturlige avner, men jeg må si at jeg liker twilight bedre! :D Mai Lene

    SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din! :) Velkommen tilbake seinare

søk i bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...